علت جمع شدن آب در لباسشویی ال جی

علت جمع شدن آب در لباسشویی ال جی
دیدگاه و تجربیات شما برای ما ارزشمند است!

شما می توانید با به اشتراک گذاشتن دیدگاه و تجربیات خود در انتهای همین مقاله به گفتمان آنلاین با تعمیرکاران بوش و دیگر کاربران بپردازید.

نمایندگی تعمیر ال جی با بیش از 10 سال سابقه در تعمیرات تخصصی لوازم خانگی ال جی، خدمات تعمیر، سرویس و نصب تمامی مدل‌های لوازم خانگی را برای مشتریان فراهم می‌آورد. شما می‌توانید با پر کردن فرم یا تماس با شماره موجود در سایت درخواست خود را ثبت نمائید.

ماشین لباسشویی‌های ال جی از کیفیت خوبی برخوردارند و امکانات زیادی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. اما هر دستگاهی ممکن است به مرور زمان خراب شود و نیاز به تعمیرات داشته باشد. جمع شدن آب در لباسشویی ال جی، نه تنها می‌تواند باعث آسیب به دستگاه شود بلکه عملکرد آن را نیز کاهش می‌دهد. این مسأله می‌تواند برای کاربران آزاردهنده باشد و باعث افزایش مصرف آب و انرژی نیز شود.

در این مقاله، ما به بررسی علل جمع شدن آب در ماشین لباسشویی می‌پردازیم و راهکارهایی را ارائه می‌دهیم که می‌تواند به کاربران کمک کند از این مشکل پیشگیری کنند. همچنین، اهمیت اقدامات پیشگیرانه و نگهداری صحیح از ماشین لباسشویی را برای افزایش عمر مفید و بهره‌وری آن بررسی می‌کنیم.

دلایل جمع شدن آب در لباسشویی ال جی

از رایج ترین دلایل بروز این مشکل می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ایراد در شیربرقی

در این موارد، شیر برقی به درستی کار نمی‌کند و به طور مداوم آب را به دستگاه می‌فرستد بدون اینکه متوقف شود. این مشکل می‌تواند عوارض منفی برای دستگاه و همچنین مصرف آب داشته باشد. در صورت خرابی شیربرقی لازم است از یک تعمیرکار لباسشویی ال جی برای تعویض آن کمک بگیرید.

انسداد فیلتر، علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی

انسداد فیلتر، علت جمع شدن آب در ماشین لباسشویی

فیلتر تخلیه یکی از عناصر مهم در ماشین لباسشویی است و نقش بسیار مهمی در حفظ عملکرد بهینه دستگاه دارد. اگر این فیلتر مسدود شود یا کثیفی‌های زیادی در آن جمع شود، مشکلاتی مانند جمع شدن آب در ماشین لباسشویی به وجود می‌آید.

تمیز نگه‌داشتن منظم فیلتر تخلیه می‌تواند از مشکلاتی مانند جمع شدن آب در دستگاه جلوگیری کند.

ایراد در پمپ تخلیه لباسشویی ال جی

پمپ تخلیه یکی از قطعات اصلی در ماشین لباسشویی است و نقش اساسی در تخلیه آب دارد. اگر پمپ تخلیه دچار خرابی شود یا کار نکند، مشکلات جدی در عملکرد دستگاه به وجود خواهد آمد که از جمله آن مشکلات جمع شدن آب در ماشین لباسشویی است. بررسی و اطمینان از سلامت پمپ امری تخصصی است و باید توسط تکنسین متخصص انجام شود.

گرفتگی شیلنگ تخلیه و جمع شدن آب در لباسشویی ال جی

گرفتگی شیلنگ تخلیه می‌تواند یکی از عواملی باشد که منجر به جمع شدن آب در ماشین لباسشویی شود. شیلنگ تخلیه وظیفه انتقال آب کثیف از دستگاه به لوله تخلیه را دارد، اما اگر دچار گرفتگی و انسداد شود، آب به درستی تخلیه نمی‌شود و در دستگاه می‌ماند. برای رفع این مشکل، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • اگر متوجه گرفتید که شیلنگ تخلیه گرفتگی یا انسداد دارد، باید آن را تمیز کنید. از آب داغ و مواد شوینده مخصوص استفاده کنید.
  • اگر شیلنگ تخلیه دچار ترک یا پارگی شده است، بهتر است آن را با یک شیلنگ جدید تعویض کنید. اطمینان حاصل کنید که شیلنگ جدید به درستی به دستگاه و لوله تخلیه وصل شود.

ایراد در هیدروستات لباسشویی

خرابی هیدرواستات یک مشکل جدی در ماشین لباسشویی است و می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند جمع شدن آب در دستگاه شود. هیدرواستات (همچنین به عنوان سنسور آب یا ترموستات آب شناخته می‌شود) وظیفه اندازه‌گیری سطح آب در دستگاه را دارد و بر اساس آن، فرمان ورود و خروج آب صادر می‌کند. در صورتی که دلیل جمع شدن آب در ماشین لباسشویی، خرابی هیدروستات باشد، می‌بایست آن را تعویض کنید.

افزایش عمر مفید و جلوگیری از خرابی ماشین لباسشویی

جمع بندی

برای افزایش عمر مفید و جلوگیری از خرابی ماشین لباسشویی، می‌توانید اقدامات پیشگیرانه زیر را انجام دهید:

1. نگهداری منظم: ماشین لباسشویی را به صورت منظم تمیز کنید.

2. باز کردن درب بعد از استفاده: پس از هر دوره شستشو، درب ماشین لباسشویی را باز کنید تا هوا به داخل دستگاه جریان یابد و رطوبت درون دستگاه را کاهش دهد. این کار به جلوگیری از رشد قارچ و بوی نامطبوع کمک می‌کند.

3. استفاده از میزان مناسب مواد شوینده: از مقدار مناسب مواد شوینده استفاده کنید. استفاده از مقدار زیاد مواد شوینده می‌تواند به قطعات داخلی دستگاه آسیب بزند.

4. تمیز کردن فیلتر تخلیه: فیلتر تخلیه را به صورت منظم تمیز کنید. این کار از انسداد مسیر خروجی آب جلوگیری می‌کند.

5. بررسی شیلنگ‌ها و لوله‌ها: شیلنگ‌ها و لوله‌های آب را بررسی کرده و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل کنید تا از نشت آب و بروز سایر مشکلات، جلوگیری کنید.

6.استفاده از کیسه‌های لباس: لباس‌های کوچک (لباسط زیر، جوراب و …) را در کیسه‌های مخضوی لباس قرار دهید تا از گیر کردن آنها در قطعات داخلی دستگاه جلوگیری کنید.

7. استفاده از برنامه مناسب شستشو: از دوره‌های شستشو مناسب برای نوع لباس‌ها و میزان کثیفی استفاده کنید. استفاده از دوره‌های زیاد یا خیلی شدید ممکن است به دستگاه آسیب بزند.

8. تعمیرات به موقع: اگر هر گونه مشکل یا علامت خرابی در دستگاه مشاهده می‌شود، به موقع به تکنسین متخصص تعمیرات مراجعه کنید تا مشکل را در زمان مناسب برطرف کند.

9. نصب محافظ ولتاژ: نصب یک محافظ ولتاژ روی دستگاه می‌تواند از افزایش ولتاژ برق جلوگیری کند,

با رعایت این نکات و اقدامات پیشگیرانه، می‌توانید عمر مفید دستگاه ماشین لباسشویی خود را افزایش دهید و از هزینه‌های تعمیراتی ناشی از خرابی‌های غیرمنتظره جلوگیری کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟